Interview

Een interview is de meest ontspannen manier om een video te maken. Jij hoeft je teksten niet in te studeren. Ik stel je vragen, jij geeft antwoord. Ingewikkelder hoeft het niet te worden. Ik zorg ervoor dat je de camera vergeet.

Een interview kan bij jou of op een locatie die we samen afspreken. Het kan ook online via Zoom.

Wil je geïnterviewd worden door mij. Bel me of maak een afspraak in mijn online agenda, dan kijken we samen wat je nodig hebt.

online via Zoom

Een interview online kan altijd. We spreken elkaar via Zoom en ik maak een opname van ons gesprek. Je hoeft alleen mijn vragen te beantwoorden. Je kunt nu meteen al een plekje in mijn online agenda boeken. Geef in de opmerkingen aan dat het om een interview gaat. Het gesprek zelf is gratis. Wil je de gemonteerde opname van het gesprek dan kost dat 275 euro ex de btw.  Eerst even bellen mag natuurlijk ook.

naar de online agenda

bij jou op locatie

We spreken elkaar op een plek die past bij wat jij doet en wil vertellen. Hiervoor moet ik je eerst spreken om het op jou af te stemmen. Kijk in de agenda en maak een afspraak of mail je telefoonnummer: matthea@matthea.nl en ik bel je terug

of in een studio of een andere locatie die passend is.

Kijk in de agenda en maak een afspraak. Nog niet om te filmen. Ik stel je een paar vragen om te weten wat je precies nodig hebt. Of mail je telefoonnummer: matthea@matthea.nl en ik bel je terug