VA Speeddate lunch

Die virtuele assistent in het echt ontmoeten

Denk je af en toe: ‘Aaaargh, eigenlijk wil ik dít niet doen. Het is niet eens heel vervelend, maar dit kost me zooooveeel tijd. De kost me ergernis … een paar jaar van mijn leven. Was ik hierom voor mijzelf begonnen? Kan dit niet efficiënter, handiger. En bovendien … ik voel me zo verdomd alleen …’

Of ben je hard bezig met het opzetten of laten groeien van je bedrijf. Besteed je je werk uit aan een boekhouder, een webdesigner, een communicatieadviseur. Maar mis je wat. Iemand die naast je staat. Iemand die ziet waar het om gaat. Iemand die je vertrouwt, waardoor je weet dat het goed komt. Als je samen stappen zet.

Misschien heb je nog nooit van de term VA gehoord. Je denkt aan een computerstem of virtuele hakken.

Ken je ze niet? Ze kennen de kracht van het elektronische transportsysteem. Ze voelen zich als een vis in het water als het gaat om de geldaap of de bewaarmijnbonnenvogel. Ze weten waar ze moeten trappen om de motor van de automatische brievenopvolgmachine te laten draaien. Of ze organiseren een Event. Voor jou. Bijvoorbeeld.

Het wordt tijd dat jullie elkaar ontmoeten. In het echt.

Het wordt tijd dat je de kracht van een VA leert kennen. Ga samenwerken. Werk virtueel, gebruik de tools van nu. Maar vooral: vind iemand die je kunt vertrouwen en met wie je kunt bouwen. Die jouw bedrijf laat bloeien.