2 tot 10 uur videoassistentie per maand

Heb je wekelijks of maandelijkse ondersteuning nodig?

Bijvoorbeeld als je zichtbaar bent. Je maakt video’s, je website staat, je berichten stromen, maar langzamerhand heb je het gevoel dat het allemaal wel heel veel tijd kost. Knippen plakken en nog een keer opnemen en nog een keer en nog een keer.

Of als je erg onzichtbaar bent? Je hebt wel eindeloos veel filmpjes op je telefoon maar je deelt ze niet. Ze zijn nog niet goed genoeg. Je hakkelt en je stottert en je wenkbrauwen zijn te borstelig.

Hoe fijn is het als er iemand met je meekijkt, als je een gedeelte van het werk uit handen kunt geven en als we samen naar de boodschap kijken. Wat laat je precies zien van jezelf en hoe help je daarmee je klant. Hoe weten ze dat jij ze echt kan helpen.

Als videoassistent help ik je hierbij. Ik sta naast je en samen zorgen we ervoor dat je regelmatig, eerlijk en oprecht jezelf laat zien.

Heb je interesse maak dan een afspraak in mijn agenda.

De Video Assistent filmt of edit wekelijks of maandelijks,

plaatst online, op jouw online kanalen,

verzendt naar je lijst (auto responder/ mailchimp/ active campaign/ mailblue),

monteert,

voegt tekst en animaties toe,

schrijft en redigeert,

maakt een transcriptie van de gesproken tekst,

maakt de tekst helder, leesbaar en scanbaar,

optimaliseert voor google,

en luistert en

spart

met jou.

Zelf filmen
Wil je zelf filmen, dan krijg je virtuele hulp van mij.  Dat wil zeggen dat de hulp fysiek op afstand is, maar toch voelt alsof ik naast je sta terwijl jij de camera bedient. Ik help jou met feedback, tips en tops over het licht, geluid je apparatuur en je presentatie. Met als resultaat: Jij voelt je niet alleen en je haalt het allerbeste uit je presentatie. Het filmen doe je zelf.
De Video Assistent monteert je video en plaats het online.
Wil je hier meer over weten, plan dan een afspraak in mijn agenda.